Tuotteet

Lahjakortit

Lahjakortit

Meiltä saat lahjakortit kaikkiin palveluihimme ja tuotteisiimme. Soita tai ota yhteyttä viestilomakkeen kautta. Muista mainita, haluatko käyttää lahjakortin Juuassa vai Valtimolla.

Frantsilan tuotteet

Frantsilan tuotteet

Frantsilan Luomuyrttitila on yksi Suomen suurimpia yrttien luomuviljelijöitä. Frantsila jalostaa yrtit itse tuotteiksi ja yrityksen valikoimiin lukeutuu yli 200 korkealaatuista yrttivalmistetta.

Frantsila pyrkii luonnonmukaisen yrttiviljelyn ja -tuotteiden avulla edistämään ihmisten hyvinvointia tasapainossa luonnon kanssa.

http://www.frantsila.com

DUQEM terveystyyny

DUQEM terveystyyny

Duqem-terveystyyny on yksilöllisesti säädettävä tyyny, joka sopii kaikkiin nukkuma-asentoihin. Anatomisen muotoilun vuoksi tyyny tukee sekä päätä että niskanseutua, jolloin kaularanka on aina oikeassa lepoasennossa.

Tyynyn päällismateriaali on ihoystävällistä, hengittävää ja hiostamatonta erikoistekstiiliä, jossa on epäsuotuisat olosuhteet pölypunkeille. Tyynyn täyte on erikoiskantavaa ja irtonaista polyesterpallokuitua, joka kestää hyvin käyttöä ja pesua.

Duqem-tyyny sopii kaikenikäisille ja -kokoisille nukkujille. Se käy myös allergiaa sairastaville.

Terveystyynyt saat meiltä tarvittaessa koenukuttavaksi ennen ostopäätöstä.

Hoito- ja tukisukat

Hoito- ja tukisukat

Lääkinnälliset hoitosukat ja tukisukat on tarkoitettu turvotuksen, suonikohjujen, veritulpan ja säärihaavan ennaltaehkäisyyn ja hoitoon. Tukisukkia käytetään myös suonikohjuleikkauksen jälkihoitoon.  Tukisukkaa käytetään matkustaessa, seisoma- ja istumatyössä sekä urheiltaessa ehkäisemään turvotusta.

Tuotevalinnasta ja käytönopastuksesta vastaa koulutettu henkilökuntamme.

www.mekalasi.fi