Työntekijät

Mari

Mari

Valtimon Fysioterapian yrittäjä Mari Roininen on toiminut yrittäjänä lähes 20 vuotta. Marin ammattitaidosta pääsevät nauttimaan valtimolaisten lisäksi myös juukalaiset, sillä viimeiset vuodet Mari on pyörittänyt Valtimon toimipaikan lisäksi myös Juuan Fysikaalista Hoitolaitosta. Näin Mari on palannut osaltaan myös kotikonnuilleen Juukaan, sillä hän on alun perin lähtöisin Nunnanlahdesta.

Mari on kouluttanut itseään monipuolisesti ja hoitaa asiakkaita ammattitaidolla ja kokemuksella vauvasta vaariin. Tammikuussa 2019 hän aloittaa töiden ohessa sairaanhoitajaopinnot Savoniassa.

Vapaa-aikana Marin löytää hiihtoladulta, lenkkipolulta tai seuratoiminnan parista. Mari on yksi urheiluseura Valtimon Vasaman kantavista voimista.

Tutustu Marin koulutuksiin

Minna

Minna

Minna Kuittinen on vastavalmistunut fysioterapeutti, jonka ilolla saimme joukkoomme. Minna on aiemmin suorittanut tanssijan tutkinnon ja tekee rinnan fysioterapiaa päivisin meillä ja tanssinopettajan töitä iltaisin Nurmeksessa. Savikylän tyttö on palannut kotikylälleen ja pitää osaltaan valoa ikkunassa vähäväkisissä kunnissamme. Positiivisena, oma-aloitteisena ja avoimena ihmisenä Minna tulee hyvin toimeen yhteisössämme.

Vapaa- ajalla Minna hakeutuu mielellään ulos luontoon. Hän harrastaa metsästystä ja kalastusta. Hän toimii myös Nurmeksen Naisvoimistelijoiden puheenjohtajana.

Tutustu Minnan koulutuksiin

Pate

Pate

Pauli Tolonen, eli kaikkien tuntema Pate, on Hossan lahja valtimolaisille.

Pate on valmistunut kuntohoitajaksi ja tehnyt jo 25 vuoden työuran alalla. Paten hierontataito ja persoona houkuttelevat asiakkaita ympäri Suomea ja jopa ulkomailta asti. Vapaa-aikana Pate rentoutuu metsästyksen ja kalastuksen parissa. Joka syksy hirvenmetsästys vie Paten Hossaan lähes jokaisena viikonloppuna.

Tutustu Paten koulutuksiin

Henna

Henna

Henna Pisto on tiimimme juniori. Hän on rempseä ja iloinen nuori nurmeslainen, joka käy tekemässä fysioterapeutin töitä sekä Juuassa että Valtimolla.

Henna kouluttautuu työn ohessa jatkuvasti ja on erikoistunut erityisesti lasten fysioterapiaan, jota hän tekee koko Pielisen Karjalan alueella. Nurmeksessa hän ohjaa lasten ryhmiä ja monimuototerapiaa yhdessä toimintaterapeutin kanssa LAI-LAn tiloissa. Henna on hankkinut koulutusta myös työikäisten fysioterapian puolelta.

Vapaa-aikanaan Henna rentoutuu koirien ja hevosten parissa. Hänet voi löytää metsästä juoksemasta rastien perästä, joten myös luonnossa liikkuminen on tälle nuorelle naiselle tuttua.

Tutustu Hennan koulutuksiin