Työntekijät

Mari

Mari

Valtimon Fysioterapian yrittäjä Mari Roininen on toiminut yrittäjänä yli 20 vuoden ajan. Marin ammattitaidosta pääsevät nauttimaan valtimolaisten lisäksi myös juukalaiset, sillä vuodesta 2013 alkaen Mari on pyörittänyt Valtimon toimipaikan lisäksi myös Juuan Fysikaalista Hoitolaitosta.

Mari on kouluttanut itseään monipuolisesti koko työuransa ajan ja hoitaa asiakkaita ammattitaidolla ja kokemuksella vauvasta vaariin. Keväällä 2022 hän valmistui sairaanhoitajaksi ja tekee sairaanhoitajan keikkatöitä fysioterapeutin työn rinnalla.

Vapaa-aikana Marin löytää metsästä, kuntosalilta tai urheiluseuratoiminnan parista. Mari on yksi urheiluseura Valtimon Vasaman kantavista voimista.

Tutustu Marin koulutuksiin

Minna

Minna

Minna Kuittinen on valmistunut fysioterapeutiksi 2018 ja on siitä asti työskennellyt meillä Valtimolla. Minna on aiemmin suorittanut tanssijan ammattitutkinnon ja tekee rinnan fysioterapiaa päivisin meillä ja tanssinopettajan töitä iltaisin Nurmeksessa. Monen vuoden kokemus tanssin ja ryhmäliikunnan ohjaamisesta näkyy myös fysioterapiassa. Savikylän tyttö on palannut kotikylälleen ja pitää osaltaan valoa ikkunassa vähäväkisissä kunnissamme. Positiivisena, oma-aloitteisena ja avoimena ihmisenä Minna tulee hyvin toimeen yhteisössämme.

Vapaa- ajalla Minna hakeutuu mielellään ulos luontoon yhdessä koiransa kanssa. Hän harrastaa myös metsästystä ja kalastusta. Kesäisin puutarhassa kasvaa niin vesimelonit kuin tomaatit.

TÄLLÄ HETKELLÄ MINNA ON PERHEVAPAALLA.

Tutustu Minnan koulutuksiin

Pate

Pate

Pauli Tolonen, eli kaikkien tuntema Pate, on Hossan lahja valtimolaisille.

Pate on valmistunut kuntohoitajaksi ja tehnyt jo 30 vuoden työuran alalla. Paten hierontataito ja persoona houkuttelevat asiakkaita ympäri Suomea ja jopa ulkomailta asti. Vapaa-aikana Pate rentoutuu metsästyksen ja kalastuksen parissa. Joka syksy hirvenmetsästys vie Paten Hossaan lähes jokaisena viikonloppuna.

Tutustu Paten koulutuksiin

Henna

Henna

Henna Pisto on tiimimme rempseä ja iloinen nurmeslainen, joka käy tekemässä fysioterapeutin töitä sekä Juuassa että Valtimolla.

Henna kouluttautuu työn ohessa jatkuvasti ja on erikoistunut erityisesti lasten fysioterapiaan, jota hän tekee koko Pielisen Karjalan alueella. Henna on hankkinut koulutusta myös työikäisten fysioterapian puolelta ja on allasterapian fysioterapeutti.

Vapaa-aikanaan Henna rentoutuu koirien ja hevosten parissa. Kesäisin hänet löytää usein töiden jälkeen metsästä juoksemasta rastien perästä, joten myös luonnossa liikkuminen on tälle nuorelle naiselle tuttua. Kohti Tiomilaa ja Jukolaa!

Tutustu Hennan koulutuksiin