Työntekijät

Mari

Mari

Valtimon Fysioterapian yrittäjä Mari Roininen on toiminut yrittäjänä lähes 20 vuotta. Marin ammattitaidosta pääsevät nauttimaan valtimolaisten lisäksi myös juukalaiset, sillä viimeiset vuodet Mari on pyörittänyt Valtimon toimipaikan lisäksi myös Juuan Fysikaalista Hoitolaitosta. Näin Mari on palannut osaltaan myös kotikonnuilleen Juukaan, sillä hän on alun perin lähtöisin Nunnanlahdesta.

Mari on kouluttanut itseään monipuolisesti ja hoitaa asiakkaita ammattitaidolla ja kokemuksella vauvasta vaariin.

Vapaa-aikana Marin löytää hiihtoladulta, lenkkipolulta tai seuratoiminnan parista. Mari on yksi urheiluseura Valtimon Vasaman kantavista voimista.

Tutustu Marin koulutuksiin

Virpi

Virpi

Virpi Hirvonen on valtimolainen fysioterapeutti. Hän on alansa asiantuntija, joka on onneksemme palannut töihin takaisin kotipaikkakunnalleen. Virpi on työpaikkamme rauhallinen ja asiantunteva tasapainottaja. Hän ratkoo fysioterapeuttiset ongelmat rauhallisesti, loogisesti ja korkealla ammattitaidolla. Virpin kulkiessa ohi tavarat ovat järjestyksessä ja jälkeen jää harmonia. Tämä heijastuu vahvasti myös asiakkaisiimme.

Vapaa- ajalla Virpin löytää kuntosaliltamme tai kotiympäristöstä lenkkeilemästä. Virpin toinen peukalo vihertää runsaasti ja hänen kasvimaaltaan löytyy loppukesästä monenlaisia herkkuja. Talvella saman peukalon ympäri kiertää ansiokkaasti neulelanka ja sukkapuikot kilisevät.

Tutustu Virpin koulutuksiin

Pate

Pate

Pauli Tolonen, eli kaikkien tuntema Pate, on Hossan lahja valtimolaisille.

Pate on valmistunut kuntohoitajaksi ja tehnyt jo 25 vuoden työuran alalla. Paten hierontataito ja persoona houkuttelevat asiakkaita ympäri Suomea ja jopa ulkomailta asti. Vapaa-aikana Pate rentoutuu metsästyksen ja kalastuksen parissa. Joka syksy hirvenmetsästys vie Paten Hossaan lähes jokaisena viikonloppuna.

Tutustu Paten koulutuksiin

Henna

Henna

Henna Pisto on tiimimme juniori. Hän on rempseä ja iloinen nuori nurmeslainen, joka käy tekemässä fysioterapeutin töitä sekä Juuassa että Valtimolla.

Henna kouluttautuu työn ohessa jatkuvasti ja on erikoistunut erityisesti lasten fysioterapiaan, jota hän tekee koko Pielisen Karjalan alueella. Nurmeksessa hän ohjaa lasten ryhmiä ja monimuototerapiaa yhdessä toimintaterapeutin kanssa LAI-LAn tiloissa. Henna on hankkinut koulutusta myös työikäisten fysioterapian puolelta.

Vapaa-aikanaan Henna rentoutuu koirien ja hevosten parissa. Hänet voi löytää metsästä juoksemasta rastien perästä, joten myös luonnossa liikkuminen on tälle nuorelle naiselle tuttua.

Tutustu Hennan koulutuksiin

Lasse

Lasse

Manuaalinen selkäterapeutti ja fysioterapeutti Lasse Hyytiäinen hoitaa tukirangan ja nivelten tutkimisen sekä käsittelyn rautaisella ammattitaidolla.

Lassella on lähes 40 vuoden kokemus fysioterapeuttina ja hän on hoitanut uransa aikana yli 70 000 asiakasta. Lasse ottaa vastaan ajanvarauksella Valtimon Fysioterapiassa kerran kuukaudessa. Lisäksi Lasse ottaa vastaan Juuan Fysikaalisessa hoitolaitoksessa, Nurmeksen Fysikaalisessa hoitolaitoksessa sekä Hoito ja Hieronta Napissa Lieksassa.

Lassen tavoitat puhelimitse numerosta 0400 677 120.